Nový recept   Prihlásiť   Registrácia   

Medvedie labky

Autor receptu:

Pridan� u�ivate�om: Evka


Medvedie labky

Suroviny:

100 g margarín,
100 g práškový cukor,
120 g mleté orechy,
150 g hladká múka,
1 vajce,
Na obalenie zmiešame práškový cukor s vanilkovým.

Postup:

1. Všetko spolu dobre zamiešame a vypracujeme cesto.

2. Formičky na medvedie labky vymastíme a vysypeme múkou.

3. Z cesta si odtrhneme malý kúsok a vtlačíme ho do formičky, tak aby bola cca do polovice naplnená. Takto postupujeme so všetkými formičkami.

4. Formičky poukladáme na plech a upečieme v stredne teplej rúre (pri 180°C) cca 20 min.

5. Ešte za tepla vyklopíme a obalíme v cukre.